Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργάζονται με το ΤΟΣΟ ΔΑ.

Για την Ελλάδα

Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε  3 ευρώ για παραγγελίες εώς  59.99 ευρώ και δωρεάν για παραγγελίες  60 ευρώ και άνω.
Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής , εφόσον ζητηθεί, ανέρχεται σε  2 ευρώ και χρεώνεται επιπλέον από το κόστος της αποστολής,  για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως του συνολικού ποσού.
Παραγγελίες που γίνονται εώς τις 12.00 το μεσημέρι, θα  αποστέλλονται ,εφόσον είναι δυνατόν, την ίδια μέρα.

‘Ολες οι παραγγελίες  επεξεργάζονται, αποστέλλονται και παραδίδονται τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα εώς Παρασκευή.  Σε περίπτωση επιλογής παράδοσης ,το Σάββατο και άλλων εδικών περιπτώσεων , αυτό θα γίνεται κατόπιν συννενόησης  με το ΤΟΣΟ ΔΑ τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με επιπλέον χρέωση κατά περίπτωση.
Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-5 εργάσιμες μέρες, εφόσον είναι δυνατόν, λόγω διαθεσιμότητας, φόρτου εργασίας, καιρικών συνθηκών, δύσβατων-απομακρυσμένων περιοχών, περιόδων με αυξημένη ζήτηση κλπ.

Για την Κύπρο

Για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο, το κόστος αποστολής ανέρχεται  στα 9.90 ευρώ/5kg και 18.60 ευρώ/10kg.Για  παραγγελίες άνω των 10kg το κόστος θα ορίζεται κατόπιν συννενόησης με το ΤΟΣΟ ΔΑ τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 10-14 εργάσιμες μέρες, εφόσον είναι δυνατόν, λόγω διαθεσιμότητας, φόρτου εργασίας, καιρικών συνθηκών, δύσβατων-απομακρυσμένων περιοχών, περιόδων με αυξημένη ζήτηση κλπ. Για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο δεν ηπάρχει η δυνατότητα υπηρεσίας αντικαταβολής.

 

 

Μενού