Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργάζονται με το ΤΟΣΟ ΔΑ.

Για την Ελλάδα

Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 3.50-4.00 ευρώ για παραγγελίες εώς 59.99 ευρώ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ.
Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής , εφόσον ζητηθεί, ανέρχεται σε  2 ευρώ και χρεώνεται επιπλέον από το κόστος της αποστολής,  για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως του συνολικού ποσού.
Παραγγελίες που γίνονται εώς τις 12.00 το μεσημέρι, θα  αποστέλλονται ,εφόσον είναι δυνατόν, την ίδια μέρα.

Όλες οι παραγγελίες  επεξεργάζονται, αποστέλλονται και παραδίδονται τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα εώς Παρασκευή.  Σε περίπτωση επιλογής παράδοσης ,το Σάββατο και άλλων ειδικών περιπτώσεων , αυτό θα γίνεται κατόπιν συννενόησης  με το ΤΟΣΟ ΔΑ τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με επιπλέον χρέωση κατά περίπτωση.
Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-5 εργάσιμες μέρες, εφόσον είναι δυνατόν, λόγω διαθεσιμότητας, φόρτου εργασίας, καιρικών συνθηκών, δύσβατων-απομακρυσμένων περιοχών, περιόδων με αυξημένη ζήτηση κλπ.

Οι παραγγελίες που είναι σε αναμονή πληρωμής, θα ακυρώνονται μετά το πέρας 5 εργάσιμων ημερών.

Για την Κύπρο

Για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο, το κόστος αποστολής ανέρχεται  στα 12.50 ευρώ για αγορές μέχρι 69.99 ευρώ και 18.60 ευρώ για αγορές άνω των 70 ευρώ. Για  παραγγελίες άνω των 10kg το κόστος θα ορίζεται κατόπιν συννενόησης με το ΤΟΣΟ ΔΑ τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 10-14 εργάσιμες μέρες, εφόσον είναι δυνατόν, λόγω διαθεσιμότητας, φόρτου εργασίας, καιρικών συνθηκών, δύσβατων-απομακρυσμένων περιοχών, περιόδων με αυξημένη ζήτηση κλπ. Για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο δεν ηπάρχει η δυνατότητα υπηρεσίας αντικαταβολής.

Οι παραγγελίες που είναι σε αναμονή πληρωμής, θα ακυρώνονται μετά το πέρας 5 εργάσιμων ημερών.

 

 

Μενού